Tired of being sorry

Jag har ångrat mig, jag vill inte sluta, jag ska bara ta en liten paus.

Bästa låten just nu;


Videon är inte i hop med  låten.

ADios

Nu lägger jag av med den här bloggen,, fast jag fortsätter läsa alla andras  så klart.

Smarta Saker

image39
Batteridriven gaffel för att snurra upp spaghettin, alltså själva gaffeln snurrar. Alltid vad jag har behövt.

Se upp för dårarna

En inte så kul film är Se upp för dårarna, den var ju mysig och så, bra skådisar men handlingen? Såå fruktanstvärt dåligt  typ  ALLT slutade lyckligt (och det är ju bra iofs) men kanske inte på detta sättet som bara kändes såå förutsägbart. Allt  var typ förutsägbart,, ungefär som att Colin Nutley var producent.

Stockholm i natt

Ska bara skriva ett kort  inlägg i dag; Om hur fantastiskt bra Peter Jöbacks låt Stockholm i natt är,, och Uno  Svenningssons "en annan del av världen".,

En sång för dig

Jag fortsätter med min  dyrkan av Cher med en gammal låt med henne som jag tycker är riktigt fin; A song for you.

Music`s no good whitout you

Det är nog en av mina absoluta  favoriter och det är ju verkligen  såå bra;  "music`s no good whitout you baby, come back to me",, så kom igen nu Cher, ta ett break i pensionärslivet och gör ett par schysta låtar igen. Och man kan ju tycka att hon ser lite läskig ut  efter alla sina operationer, men i hennes fall är det verkligen SKÖNHETSOPERATTIONER,, hon är ju så vacker trots alla  ingrepp. Eller hur?

Dove L´Amore

Och nästa låt blir; Dove L`Amore,,  DEn går ju inte att inte tycka om :)

Half Breed

Till min absoluta älsklings  artists ära så ska jag lista  5 av mina favoritlåtar (utan inbördes ordning),, Vem jag pratar   om? The one and only; Cher,,  OCH jag ångrar verkligen att jag aldrig gick på hennes Farwell Tour, när hon var i Sverige.  Först ut är Dark Lady;  ==>>  I ett tidigare inlägg.

Näst ut är:  Half Breed


Sommarpratare


Smarta Mona vet hur man ska fånga väljarna, nu har hon "lovat" 17 miljarder till förorterna och därmed en massa invandrarväljare (?) fast hon vet inte vart hon ska ta pengarna. Hade det inte varit bättre att integrera invandrarna direkt i stället för att som sossarna slussa ut dem i speciella områden.

En som däremot är ûberskön är Filippa Reinfeldt som sommarpratade i förrgår ,, Jag blev än mer frälst i henne efter att hört hennes sköna röst.

Pernilla Wahlgren som sommarpratade i går var också kul att lyssna på.

Dark lady med Cher,, en av låtarna Pernilla spelade;

Tragedy

Den här är ju så fantastiskt bra;

5,6,7,8

Jag gillade den här när den kom men nu??  MMmjjaaee.....

Först doppet

hände i går, bara kände att jag var tvungen,, Jag var  så varm, så varm och ville i, hur SKÖNT(!) som helst. Hade  jag gått i tidigare  så hade jag gått i fler gånger (grrr jag är ju egentligen ingen badkruka).
Det var verkligen såå mycket hunkar ute på stranden så man blir ju alldelles knäsvag.


Tankar från hängmattan

-  Det är ju så sjukt kul att se och höra alla bittra människor som har börjat jobba sin första dag efter sin semester, och Här står jag och har en VECKA kvar (usch elaka människa).

-  Dagens utlästa pocket;  Prinsessor av Catarina Hurtig, som jag fick av misstag men som var riktigt bra, rekommenderas! Jag kan allt om europas prinsessor nu!

-  Work of art (da vinci) med Måns är en riktigt dålig låt.

-  Sommartorpet med ERNST K får en riktigt STOR  tumme ner av mig i år, så fruktansvärt dåligt. Ett enda stort     EGO program om Ernst, ernst och ernst,,det blir lite FÖR mycket Ernst.

-   Allsången suger i år också, riktigt dåligt, dåliga skämt med Anders Lundin (Berghagens skämt var väl inte mycket bättre men dem var inte såna bottennapp som Anders drar.

-   DAgens låt;  Frozen  -  Madonna.

Bergman

Va?? är Ingmar Bergman död? Det måste jag ha missat helt  ;)   

 
(En väldigt svårmissad Nyhet)   Det var kul att se hur `knäckt`  Peter Stormare var av nyheten.

Jag mötte (eller såg )

Jag såg CAROLA på liseberg i veckan och eftersom jag var så nära henne så var jag tvungen att  röra henne =)  Hon var där med son och vänner.