Brrrr....

Kallt som fan idag, varenda por på mig frös i dag.

Björn Raneliiiiid

97059-22

Kände mig som Björn Ranelid idag, gick och fuktade läpparna med tungan hela dagen. Och det var riktigt läbbigt. Måste köpa cerat mot halvtorra läppar fastän jag hatar cerat, eller kanske läppglans??

SVT

Lena


Lena Var  som vanligt bäst på SVT stora fest, som var rätt tråkig (festen alltså, inte Lena absolut inte Lena) , kunde dem inte tagit nån bättre programledare än en nyhetsankare? Det säger sig själv att det inte kommer bli så där överdrivet kul. Hade varit roligare med mer klipp från förr. Och en bra dialog mellan TVÅ programledare typ  vem som helst utom en nyhetsankare.

Lena sjöng en av hennes bästa låtar Jag känner, älskar den låten, och det går att se på den OM IGEN på SVTs hemsida.




KOm igen, Ge mig eran disk

så diskar jag allt, Har ett  ny Favoritdiskmedel, så nu kan jag diska i Timmar bara för att det luktar så förbannat gott. Vad jag pratar om?;  Grumme Hav.

Irriterad

ååhh fan vad irriterad jag blir på människor som ska klaga på vår nya regering hela tiden (mest sossar), gilla läget som Tomas Ledin sjunger eller gräv ner er. Så jä..la mycket gnällde inte borgarna på sossarna, eller? Nej det tror jag inte.
Nä, nu ska jag titta på Carolina Gynning!

Idol

Jag gillar inte Marcus och Cissi i idol förstår inte vad alla ser som inte jag ser. Nej, jag hoppas på Erik och Danny, Felicia är rätt OK också OCH Nathalie men hon åkte ju tyvär ut förra veckan.

Höst i TV tablån

Det märks att det är höst när alla insamlingsgalor håller på för fullt, och ger oss svenskar ångest och dåligt samvete om vi inte skänker så mycket pengar som möjligt. För om man har det så bra som vi har det i Sverige så måste vi ju hjälpa våra medmänniskor, eller?

Heja Jessica!!!!

Jessica

Fan vad irriterad jag blir på musikkritiker som alltid ska klaga, som nu när vissa av artisterna är  typ klara ( Melodifestivalen),  vad säger dem då? Jo som han tönten Nunstedt; inget intressant startfält  bara massa skåpmat, han vill ha "artister" som typ Håkan Hellström Marit Bergman. Fan ska vi skämma ut oss i Hell - Sing - Fors eller? Jä**la idiot!


Go Och Glad

Cloetta har en ny kexchoklad med mörk chokladöverdrag, sååå  fruktansvärt god!

Rutig Skjorta

I fredags var jag och köpte en jättesnygg rutig skjorta (röd, svart och vit), så jättekul att se en bondgubbe med en ungefär likadan skjorta, det var så där kul  alltså.

TV400

Skulle försöka få in TV 400 på tvn och gjorde en kanalsökning, men det gick inte så nu har jag en tv där kanalerna inte längre ligger i rätt ordning typ ettan på trean trean på sjuan , femman ettan osv. Så nu blir det till leta upp TV instruktionerna och göra om allt,, uuurrkk.

Christina Aguliera

http://www.youtube.com/watch?v=LHFSXNmC2ok

ÅÅhhh vad jag älskar henne!!


Linda Rosing

Och Linda pratade innan valet i insider att hon var trött på all ytlighet och falskhet m.m....  eehh har jag missat något; Rosing  gillar  inte ytlighet?? Är det därför hon har läpparna och brösten fulla med silikon, blonderat hår m.m...??  Fattar absolut ingenting!

Test

Nu har jag testat mig http://user.bahnhof.se/~reaper/test/index.html

Jag blev

Du är

Jonas Åkerlund
Trygghetsfaktor: 22 %

Individualism och nytänkande är din stil. Tyvärr ofta för sakens egen skull.
Du är kreativt lagd, och ser till att skaffa ett arbete där du får utlopp för det.
Men ivern gör dig missnöjd lite för ofta ändå, och kanhända slutar det med
att du använder hela din kreativitet till att komma på saker att klaga på.

Lämpliga yrken: Media, Konstnärlig verksamhet, Idrott.


Då vet jag det; ska börja klaga och gnälla lite mera!

Håkan Hellström

Är så otroligt värdelös på att sjumga att man skäms när man hör på han, detsamma med Marit Bergman.